PERLEMOR


– Hvorfor kan ikke livet bare være som på film?

Perlemor er en reise fra å være en ansvarsløs ungdom til å innse sin nye rolle som mor og gi slipp på egoet…lære seg å bli fornøyd og finne lykken som er rett foran nesa på deg selv om du noen ganger kjenner lengselen etter frihet man hadde, hige etter neste prosjekt… rastløsheten.

En tiltrekning mot melankolien i filmer. Iscenesettelsen for å liksom destillere hva livet handler om. Samhandlingen mellom en filmscene og musikken. Vi vet at livet på film er editert og et utdrag – men lengter likevel etter perfekte øyeblikk.

SAGT OM PERLEMOR

“Dette er blitt et vakkert album, med nordnorsk visesang i storslåtte synthetiske omgivelser.” 

Geir Rakvaag, Dagsavisen

«Perlemor er interessant nok et album som holder litt igjen på det beste materialet, og som blir bedre og bedre nærmest låt for låt.” 

Øyvind Rønning, Dagbladet

“…det er også en skikkelig digg følelse når klubbmusikken utvides til å handle om andre livsfaser enn da du var ute og sveipa byen på jakt etter neste kick.”

Siri Narverud Moen, Ballade.no

“Albumet omhandler relasjoner der konflikter forties, tilkortkommenhet i nære forhold, indre affekt og splittelse. Lydbildet er ofte nostalgisk, duvende, naturbundet.”

Maja Sojtaric, Nordlys

 “I «Perlemor» faller alle bitene på plass, i et flott verk man kan nyte og drømme seg bort i.”

Helge Skog, iTromsø

“… en velklingende elektronisk perle med tekster som griper deg dypt i hjerterota.”

Ådne Evjen, Disharmoni.no

“De kalde vokalharmoniene flyter i synthlandskapet, og oppleves som kontrasterende til den beroligende varmen som nærmest omkranser lytteren…” 

George Ofori, tba.no

%d bloggers like this: