Site icon Aggie Frost

Bli Perlevenn!

Oppdatering: Patreon-prosjektet avsluttes 1. juli

Det har vært nydelig å ha en deilige heia-gjeng via Patreon. Mine Perlevenner har vært så fin støtte og gitt meg masse drivkraft i perioden jeg har jobbet med Perlemor. Albumet er nå ute – men det er fortsatt innspurt til forestilling på Festspillene i Nord Norge, 27. juni. De som er med videre får fremover:

Hver fredag: en remiks som ikke ennå er utgitt

Oppdateringer fra preroduksjon og øving frem mot forestilling, i form av video, foto og innlegg fra meg.

——-

Jeg har skrevet og produsert låter over en tid nå og er endelig klar med nytt materiale. Jeg har kalt prosjektet Perlemor – og jeg ønsker å dele det spesielt med deg! 

Hva får du som Perlevenn?

Jeg slipper en og en single – lager musikkvideoer, bakom-materiale og lager cover-versjoner. Som Perlevenn får du alt FØR alle andre, og noen ting får BARE du som er Perlevenn. Det blir man ved å abonnere via Patreon.


Hvis du har lyst å støtte meg direkte, så kan du bli min PERLEVENN som er en abonnements-ordning, der du via tjenesten Patreon, støtter meg med et månedsbeløp. Du kan velge mellom tre nivåer (Bronse, Sølv og Gull) som har forskjellig pris og omfang.

Du får tilsendt materiale 1-2 ganger i måneden over en 10 måneders periode, fra mai 2020 til februar 2021 (eller lengre) — jaaaa, det blir lengre – jeg fortsetter å dele ting med Perlevennene frem til albumslipp og deretter premiere på Festspillene – etter det tror jeg at jeg runder av 🙂 Planlegger å ha album-slipp på våren, sånn april-mai ish!

Du får: låtene før alle andre, eksklusivt bakom-materiale, tekster, historien bak tekstene, spillelister, live-versjoner, jobbing i studio, spesielle cover-versjoner ++++

Les mer om ordningen her: Bli min Perlevenn!

En slik direkte støtte gir meg forutsigbarhet som kunstner, og jeg skal bruke all støtte derfra til nytt kunstnerisk innhold! Om du vil bli min PERLEVENN er jeg så super-takknemlig – og selvfølgelig vil du da få singler, musikkvideoer og bakgrunnsmateriale FØR alle andre! Du kan når som helst avslutte abonnementet, om du ønsker.

Perlemor

Perlemor er filmatisk elektronisk pop – om livet, lykke og lengsel…

Vokal og tekst er i senter – denne gang på norsk – med nære og personlige tekster.

Lydbildet har et elektronisk fundament, med varme analoge synter og lag på lag med vokal.

Hvis du likte FROST vil du kjenne deg hjemme her også.

Første singel kommer 22 mai, neste i juni, deretter august, deretter september. Albumet, Perlemor, kommer til høsten.

Hva får du?

DU får alle mine utgivelser FØR alle andre.

Minst 2 x pr MÅNED sender jeg deg en ny singel eller en musikkvideo eller en tekst eller en videohilsen fra studio – personlig fra meg.

GLED DEG til 10 måneder hvor du får ALT som jeg gir ut under prosjektet Perlemor – aller FØRST + ekstra godbiter!

Tre nivåer: 3 EUR (Bronse), 6 EUR (Sølv) eller 20 EUR (Gull) i måneden. Alle som blir PERLEVENN får alle utgivelser tilsendt ca 2 uker før offisiell release – men i tillegg får dere masse deilig bonusmateriale EKSKLUSIVT.

Patreon

Patreon er en tjeneste der man kan støtte kreatører direkte med et månedsbeløp.

Ordningen gjør at den som skaper kan være fri, ha en stabil støtte som går til å produsere kunsterisk innhold.

Gir kreatører en unik måte å kommunisere direkte med publikummet sitt.

Gjør at DU kan ha en reell og viktig innvirkning på det jeg skaper – samtidig som du får et nært innblikk i hvordan jeg jobber med kreative prosesser.

Les mer her – om du vurderer å bli min Perlevenn!


Exit mobile version