Bli Perlevenn!

Oppdatering: Patreon-prosjektet avsluttes 1. juli

Det har vært nydelig å ha en deilige heia-gjeng via Patreon. Mine Perlevenner har vært så fin støtte og gitt meg masse drivkraft i perioden jeg har jobbet med Perlemor. Albumet er nå ute – men det er fortsatt innspurt til forestilling på Festspillene i Nord Norge, 27. juni. De som er med videre får fremover:

Hver fredag: en remiks som ikke ennå er utgitt

Oppdateringer fra preroduksjon og øving frem mot forestilling, i form av video, foto og innlegg fra meg.

——-

Jeg har skrevet og produsert låter over en tid nå og er endelig klar med nytt materiale. Jeg har kalt prosjektet Perlemor – og jeg ønsker å dele det spesielt med deg! 

Hva får du som Perlevenn?

Jeg slipper en og en single – lager musikkvideoer, bakom-materiale og lager cover-versjoner. Som Perlevenn får du alt FØR alle andre, og noen ting får BARE du som er Perlevenn. Det blir man ved å abonnere via Patreon.


Hvis du har lyst å støtte meg direkte, så kan du bli min PERLEVENN som er en abonnements-ordning, der du via tjenesten Patreon, støtter meg med et månedsbeløp. Du kan velge mellom tre nivåer (Bronse, Sølv og Gull) som har forskjellig pris og omfang.

Du får tilsendt materiale 1-2 ganger i måneden over en 10 måneders periode, fra mai 2020 til februar 2021 (eller lengre) — jaaaa, det blir lengre – jeg fortsetter å dele ting med Perlevennene frem til albumslipp og deretter premiere på Festspillene – etter det tror jeg at jeg runder av 🙂 Planlegger å ha album-slipp på våren, sånn april-mai ish!

Du får: låtene før alle andre, eksklusivt bakom-materiale, tekster, historien bak tekstene, spillelister, live-versjoner, jobbing i studio, spesielle cover-versjoner ++++

Les mer om ordningen her: Bli min Perlevenn!