Om meg

foto_erika_hebbert

Jeg er Aggie Frost, sanger, komponist og artist som lager elektronisk musikk og jobber med lyd, kunstinstallasjoner og driver med låtskriving. Jobber for tiden med ny musikk, som skal bli et album som jeg håper på skal komme ut høsten 2020. Denne gang skriver og synger jeg på norsk, og jeg er selv produsent, men samarbeider med mange gode folk på veie.

Min nye musikk kaller jeg for melankolsk husmorpop – om lykke og lengsel og den har vokal og tekster i senter, med et lydbilde som har en elektronisk fundament, men med varme analoge synter, lag på lag med vokal, strykeorkester, autoharpe med skeive klanger og mørke elektroniske beats som lurer i dypet. Musikken har et filmatisk preg, og tekstene er nære, personlige og visuelle. De nye låtene kan kun høres når jeg spille live mini-konserter akkurat nå.

Med Frost lagde jeg, sammen med Per Martinsen (aka Mental Overdrive) elektronisk alternativ-pop, drømmende og stemningsfull… På egen hånd lager jeg mer abstrakt musikk til teater, film, dans og installasjoner. Jobber ofte med lyder basert på field recordings. Du kan høre mer her: soundcloud/aggiefrost.  Jeg liker også å skrive for andre artister, i flere stiler innen populærmusikk. I Tromsø har jeg satt igang låtskriver-samlinger under navnet Songlines. Her samles profesjonelle låtskrivere til å dele kreativitet og musikalitet – og kanskje kommer det ut noen skikkelige bra låter! Jeg elsker å være mamma og har to skjønne små. Jeg jobber også med kommunikasjons-arbeid for Nord-Norges fantastiske orkester, Arktisk Filharmoni og jeg jobber med verdens nordligste kammermusikkfestival Arctic Chamber Music Festival på Svalbard.

Frost: www.frostnorway.com

Aggie Frost: www.soundcloud.com/aggiefrost

Twitter: @frostnorway

Instagram: @aggiefrost

Foto: Erika Hebbert

10 thoughts on “Om meg

  1. Aggie, I enjoyed meeting you today at The Purple Mask Theater. Your music is beyond my words of description. I look forward to any musical recommendations you may send my way. Remember that Kansas is more than just a fly-over state.

  2. Tusen takk for fine toner forrige mandag i Kirkenes. Var bere så synd at det kun var tre melodier.. Måtte gudene strø roser på din veg:)

  3. Hei!

    Vet ikke om du husker meg, men du tok et bilde av meg og et par venner med en haug med flaxlodd på Flesland i 2007. Har du det bildet enda, og er det evt. mulig å få tilsendt det=

  4. Aggie. Forsøkte å finne en email å skrive til, men fant det ikke – så da skriver jeg bare her. Du, ditt vesen, ditt væremåte og det du gjør – det er inspirerende, veldig veldig inspirerende. 🙂 Gleder meg stort til å se/høre deg og Per i Trondheim snart igjen 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s