Om meg

Jeg er Aggie Frost, sanger, komponist og artist som lager elektronisk musikk og jobber med kunstinstallasjoner og babykunst. Med Frost lager vi elektronisk alternativ-pop, drømmende og stemningsfull… Jeg lager også musikk til teater, film, dans og installasjoner. Jobber ofte med lyder basert på field recordings. Skriver sanger for barne-tv og lager av og til barnedisco for kidsa.  Jeg elsker å være mamma og har to skjønne små. Prøver å gjøre hverdagslivet til en fest uten å kave for mye.

Frost: www.frostnorway.com

Aggie Frost: www.soundcloud.com/aggiefrost

Twitter: @frostnorway

dippklipp1

10 thoughts on “Om meg

  1. Aggie. Forsøkte å finne en email å skrive til, men fant det ikke – så da skriver jeg bare her. Du, ditt vesen, ditt væremåte og det du gjør – det er inspirerende, veldig veldig inspirerende. 🙂 Gleder meg stort til å se/høre deg og Per i Trondheim snart igjen 🙂

  2. Hei!

    Vet ikke om du husker meg, men du tok et bilde av meg og et par venner med en haug med flaxlodd på Flesland i 2007. Har du det bildet enda, og er det evt. mulig å få tilsendt det=

  3. Tusen takk for fine toner forrige mandag i Kirkenes. Var bere så synd at det kun var tre melodier.. Måtte gudene strø roser på din veg:)

  4. Aggie, I enjoyed meeting you today at The Purple Mask Theater. Your music is beyond my words of description. I look forward to any musical recommendations you may send my way. Remember that Kansas is more than just a fly-over state.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s