Nattebyen remixer


Aggie Frost slapp albumet “Perlemor” til gode kritikker i fjor – og har fulgt opp med en serie remikser av låter fra albumet, gjort av navn som Biosphere, Kohib, Maud, Third Attempt og Karolinski. Fredag 14. april 2023 slippes to deilige remikser av låta “Nattebyen” gjort av unge fremadstormende Mörmaid (Live Sollid Schulerud) – og elektronika-veteran Mind over MIDI (Helge Tømmervåg).

Nattebyen handler om (rosa) dama som hopper i en taxi etter en lang kveld på byen – og som ikke vil hjem igjen til hverdagens plikter – hun vil bare kjøre for evig inn i natta. Mörmaid presenterer en melodisk, drømmende house-mix, mens Mind over MIDI har gjort en trippy dub-variant av elektro-pop låta. 

Musikkvideo til originalenhttps://www.youtube.com/watch?v=_VbML2jn5ac

Mörmaid. Foto: Guro Sommer

Mörmaid er en konstant utforskende skikkelse i elektro-popens verden, og en ustoppelig kraft i skjæringspunktet mellom det eksperimentelle og det fengende.

Med en sterk sans for rytmisk energi og harmonisk driv, personlige tekster og en eterisk stemme, skaper Mörmaid musikk som er hypnotisk, følsom og med en uimotståelig puls som tar deg til fange.

Mörmaid på Instagram 

Mind over MIDI

Helge Tømmervåg fra Kristiansund, har kreert elektroniske lyder siden tidlig 80-tallet, bedre kjent som Mind over MIDI fra tidlig 90-tall, har han gitt ut musikk på labels som Beatservice, Silent Seasons, Diametric, Hibernate, Whitelabrecs, ROHS! Lontano Series, Shimmering Moods Records, Slow Tones Collages og sin egen label Berserk Fabrik. Musikken hans kan beskrives som elektronisk musikk for dagdrømmere og natt-tenkere, inspirert av iskald vind og frosne norske landskaper.

Helge har også gjort en nydelig remiks av Frost, back in the days – av låta Amygdala.

Mind over MIDI på Instagram

Låta er skrevet er Aggie Peterson
Produsent Aggie Peterson
Mastering av @poppalars
Coverfoto av Per Martinsen @mentaloverdrive
FrostWorld Rec 2023


%d bloggers like this: