ERIK danseforestilling


Aggie har laget flere av musikkverkene som brukes i danseforestillingen ERIK, som vises i Tromsø under Nordlysfestivalen i januar. På scenen møter vi 20 år gamle Erik V Johnsen, en energisk og autentisk fotballentusiast, behind-the-scenes-fantast, sprinter, kjendiselsker, «groupie» og Olsenbanden-imitator.

Forestillingen er laget av Silje Solheim Johnsen. Under forestillingen DJ’er Aggie en blanding av Eriks’ favorittmusikk og hennes egne komposisjoner.

Nordlysfestivalens omtale. Forestillingen er helt utsolgt i Tromsø.

Film: Carl Christian Lein Størmer, Musikk Aggie Peterson

På scenen: Erik Victor Johnsen Koreografi: Silje Solheim Johnsen Musikk: Aggie Peterson Frost Scenografi og kostyme: Kristine Gjems Lysdesign: Tobias Leira Kunstnerisk sparring: Marie Bergby Handeland SoMe-pysslare: Eva Svaneblom Produsentstøtte: Davvi – senter for scenekunst


%d bloggers like this: