Site icon Aggie Frost

PERLEMOR er ute!

Takk til deg som lytter, takk til deg som lar deg berøre, takk for gode ord, takk for tiden! Takk for oppmerksomheten i media – her er noen sitater fra musikkanmeldere:

Dette er blitt et vakkert album, med nordnorsk visesang i storslåtte synthetiske omgivelser.  

Geir Rakvaag, Dagsavisen

På soloreisen Perlemor står Aggies vokal i nesten i kontrast til landskapet hun har formet og produsert selv – og føyer seg dermed i rekken av årets imponerende produsenter og låtskrivere fra vårt lille land.

De kalde vokalharmoniene flyter i synthlandskapet, og oppleves som kontrasterende til den beroligende varmen som nærmest omkranser lytteren…

George Ofori, TBA.no

«Perlemor» er interessant nok et album som holder litt igjen på det beste materialet, og som blir bedre og bedre nærmest låt for låt.

Øyvind Rønning, Dagbladet

Albumet omhandler relasjoner der konflikter forties, tilkortkommenhet i nære forhold, indre affekt og splittelse. Lydbildet er ofte nostalgisk, duvende, naturbundet.  (…) Som glassklinkekuler som triller over flisene og fugene på et helende gulv. (Det er en låt )som (også) viser hva Aggie Frost vil og kan som produsent og programmerer.

Maja Sojtaric, Nordlys

Låtene er som skisser med en grunnhistorie, der lytteren må finne frem egne fargestifter for å ende opp med det fulle bildet.

«Tentakler» har en enkel, hektende melodi som ikke stresser med oppbygningen. Resultatet er at man ikke vil komme helt i mål, men heller langsomt suge fram nye lag av smak i karamellen.

Som låtskriver har Aggie god teft for iørefallende melodier.

 I «Perlemor» faller alle bitene på plass, i et flott verk man kan nyte og drømme seg bort i.

Helge Skog, iTromsø

…det er også en skikkelig digg følelse når klubbmusikken utvides til å handle om andre livsfaser enn da du var ute og sveipa byen på jakt etter neste kick. Jeg liker at det først naive lydbildet egentlig er veldig variert… 

Siri Narverud Moen, Ballade.no

Og det filmatisk-elektroniske funker særdeles godt på Perlemor. Målet til Aggie var å få tekstene så ærlige og direkte som mulig. Det har hun lykkes til fulle med. Tekstene gir uttrykk for sårbarhet, lengsel og følelsen av å ikke alltid strekke til. Det er troverdig og sterkt.

Hun fortjener også at mange hører albumet hennes, for det er en velklingende elektronisk perle med tekster som griper deg dypt i hjerterota.

Ådne Evjen, Disharmoni.no

Exit mobile version