Perlemor – slippes 6. mai


Albumet er klart og slippes fredag 6. mai!

Klikk her for å forhånds-lagre albumet på din favoritt strømme-tjeneste!

Jeg gleder meg sånn til å dele musikken, tekstene og lyd-universet med deg! Tekstene er ærlige, personlige og reflekterer min alder og rolle som forelder. Om bruddet med forventninger, voksenlivet og kravene som hører med, og som krasjer med idealene til 90-tallsgenerasjonen som jeg representerer. «Perlemor» sitt lyd-univers består av varme analoge synther, strykere, ambience og feltopptak, utfordrende klanger og mørke elektroniske beats.

Klare ikkje lengre

å lukke døra helt

det e fylt til randen av eldgamle skjelett

æ lenke mæ fast, har nøkkel ́n under tunga

for det som e der inne

e ikkje for unga

Dette er første gang jeg gjør alt selv og kan kalle meg solo-artist. Med Frost var det alltid i samarbeide med andre, men denne gang bestemte jeg meg for å programmere og produsere selv. Poppa Lars har mikset – og jeg har samarbeidet med flere på låtskriving, også har jeg med Arktisk Filharmoni på stryke-orkester, og Bernt Simen Lund på cello.

Følg meg på Spotify – så får du en påminnelse på utgivelses-datoen!

De som er Perlevenner på Patreon får albumet en uke før alle andre.


%d bloggers like this: