Remikser av “Tidløs”


Stå i ro, om så i et sekund. Vær tilstede med mæ no. Vi e tidløs sammen…

25. september gleder jeg meg til å dele to deilige remikser til dere, gjort av to dyktige produsenter, nemlig Øivind Sjøvoll (aka Kohib) og Therese Lunde.

Du som er Perlevenn har tilgang til å høre begge miksene allerede nå!

Tusen takk for alle fine tilbakemeldingene på “Tidløs”-singelen og takk for at dere følger på Spotify og deler med venner <3

Produsent og musiker Therese Lunde har gjort en leken, varm og sensuell remiks av Tidløs.  Lunde har tidligere remikset låter av Hanne Hukkelberg, Hanne Kolstø og australske Haiku Hands. Det soniske landskapet er luftig, quirky og stemningsfullt. Referanser fra Lundes blandede musikalske bakgrunn fra indie, shoegaze og noise veves subtilt inn i produksjonen.   

Som låtskriver, vokalist og gitarist, og har Lunde turnért Europa og USA med elektropunkerne x.lover, indieheltene Hello Goodbye og drømmerockerne Circuit. Hun har bidratt som vokalist, låtskriver og produsent på tyvetalls utgivelser i inn- og utland, og samarbeidet med artister som Grandmaster Melle Mel, The Sugar Hill Gang, Mari Kvien Brunvoll, Sternklang, Ralph Myerz og Jaa9 & OnklP.  

Kohib, aka Øivind Sjøvoll, er en veteran innen elektronika-miljøet i Tromsø, og har vært del av mange forskjellige musikalske konstellasjoner de siste 15 årene, både som DJ, musiker og produsent. Han har spilt på festivaler som Migz, CO POP, By:larm, Insomnia og Sonar. Som regel utgir han musikk på Beatservice Records, men han har også utgitt på Paper (UK), Sprechen Records (UK), SpinSpinNYC (US) og Cibicaldo Records (ITA). Øivind har også gjort musikk til teater, kunstutstillinger, reklamefilmer og kortfilmer. Tidligere i år slapp han det nydelige albumet “In Mountains” på Beatservice.


%d bloggers like this: