Perlemor-smykke


Verdens fineste merch?

Det må være lov å være litt ekstra stolt, for jeg har fått til å lage et utrolig vakkert smykke som offisiell Perlemor-merch! Smykket er laget i samarbeid med WabiSabi smykkestudio i Tromsø, og dyktige Dagmar Mildes, som er gullsmed der, har skapt en nydelig form av Perlemor-symbolet, som hun sandstøper i sølv. Dette kan også gjøres i gult eller hvitt gull.

Hvert smykke er håndlaget og unik. Her er en liten video som viser prosessen med å lage smykket – i meget komprimert versjon, så klart – det tar betraktelig lenger tid å lage hvert enkelt smykke.

Slik lages Perlemor-smykket

Selv har jeg fått laget meg et smykke i gull, der jeg smeltet om gull jeg hadde, og fikk meg et unik Perlemor-smykke – som jeg har hatt på meg hver dag siden.

Smykket er vakkert og kan lett kombineres med andre smykker – men for meg har det også en spesiell betydning – at jeg er en “Perlemor” – en mamma, en kvinne, en venn, en deltager i samfunnet – i perfekt, men med skjønnhet i det uperfekte. Alle mine styrker og svakheter gjør meg til den jeg er – og det er det som er BRA. Wabi Sabi har samme filosofien og ser det  vakre i det som ikke er helt strømlinjeformet og perfekt – så dette er jo en super match. Sjekk ut de vakre tingene de lager på wabisabi.no.

Perlevenner har rabatt på all merch – bare kontakt meg om du er interessert – jeg selger det også på konsertene mine.  Det kommer på nettbutikk hos Wabi Sabi i august.

Prisen er 1.399 inkl kjede for 925 sølv-smykke.


%d bloggers like this: