Earth hour


Live stream konsert fra studio kl. 19.15!

Sammen for klimaet – hver for oss

Earth Hour kalles verdens største dugnad for klimaet. I år er det en annen dugnad vi alle er med på, som gjør at vi ikke skal samles i større forsamlinger. Men det betyr ikke at vi ikke kan markere en mørk time for klima og natur! Det eneste du trenger å gjøre, er å slukke lyset i én time fra kl. 20.30 lørdag 28. mars.

Link til eventet på FaceBook her!

Sondrey: Mange kjenner ham nok best fra «Stjernekamp» og «Melodi Grand Prix», men Sondre Mulongo Nystrøm, med artistnavnet Sondrey, har mange år bak seg i musikkbransjen. Sondreys musikk er sterkt inspirert av Michael Jackson og den moderne hip hop/urban-scenen, med mørke og emosjonelle tekster. Han jobber nå med sitt første fullengdes album.

Frost: Aggie Frost er mangeårig del av Tromsøs rike elektronikamiljø, og snart klar for lanseringen av sitt nye album, Perlemor. Musikken beskrives som melankolsk trip-hop, med elektronisk fundament, varme analoge synther og lag på lag med vokal og strykeorkester, mens tekstene er nære, personlige og visuelle.

Fadnes er soloprosjektet til låtskriver, vokalist og gitarist Einar Fadnes. Etter nærmere tjue år på veien og seks utgivelser med Jim Stärk, gir han nå ut sitt første soloalbum. Han har sluppet fire singler og hans selvtitulerte debutalbum slippes 17. april.

Aslak: ASLAK er soloprosjektet til Aslak “Alis” Hartberg fra Klovner i Kamp. Han spiller norsk, moderne autotune-rap med tekster som ofte handler om komplisert kjærlighet, ensomhet og utenforskap. Med seg denne kvelden har han sin eldste sønn, ni år gamle Hugo, aka DJ HUGO BOSS. Og kanskje vanker det også smakebiter fra noen helt nye låter!

Ida Jenshus er en artist i konstant utvikling. Fra tradisjonell country, via neddempet Folk/Americana til en nå mer pop- og rockorientert stil. Den folkekjære artisten har vunnet tre spellemannspriser og har snart 1000 konserter bak seg. I 2019 slapp hun sitt foreløpig siste album From This Day On.


%d bloggers like this: