Lockdown modus


Jeg jobber i studio med musikk og slenger ut noen IGTV snutter på Insta om hvordan jeg jobber, så om du vil se på litt studio-nerding – følg med 🙂

Det er merkelige tider. Covid-19 har endret verden – menneskeheten får testet ut samarbeid og nytenkning – vi får plutselig være sammen med barna våre – og vi får rett og slett tid til å tenke gjennom hvordan vi har levd livene våre de siste årene. Det føles litt som å gå tilbake til min egen barndom, tempo roer seg ned noen hakk, vi har skrudd ned forbruket betydelig, setter pris på det vi har – og vi reiser ikke. Vi er takknemlige for digitale løsninger som gjør at vi har kontakt med hele verden. Mye godt kommer nok ut av denne krisen også. Det er interessante tider. Jeg tror vi kommer til å lære mye og revurdere hvordan vi har “levd løpsk” de siste årene.

 

Screen Shot 2020-03-21 at 12.42.14


%d bloggers like this: