Ny musikk…


Livet som mamma for to er ganske annerledes og  tid er en helt annen greie. Nå er tid en mye mer verdifull vare enn før, og jeg må jobbe hardt for å snike til meg litt egentid. Når jeg har egentid, da skriver jeg låter. De siste årene har jeg skrevet en haug med låter: barnesanger, teatermusikk, pop-sanger, til og med country/folk-sanger – åpen for det meste! Jeg har arrangert og vært med på en rekke låtskriver-samlinger, og det har vært så lærerikt.

foto_erika_hebbert
Foto: Erika Hebbert

Noen låter har jeg blitt ekstra glad i, og fortsatt å jobbe videre med i studio. Der har jeg produsert og flikket på de – og nå er jeg kommet dit hen at jeg skjønner at jeg må gi ut dette – så….det kommer – ny musikk – denne gang et solo-prosjekt: Aggie Frost.

Jeg skal fortelle mer i løpet av høsten. Gleder meg til å dele ny musikk med folk – selv om det er spennende, skummelt og masse arbeid og følelser i dette. Jeg har så lyst å spille konserter igjen, komme i musikk-flyten, finne de magiske øyeblikkene sammen med publikum. Skal bare flikke litt til og mikse!

A

x

 


Leave a Reply

%d bloggers like this: