Tante Ingers Tehus


Jeg blir så glad av at det finnes sånne herlige steder hvor man kan ta seg en time-out og få supergod og personlig service. Inger trekker dyrebar te, teller dyrebare sekunder, temperer vannet og holder praten. Hun har bakt kringler og hun har deilig ost og chutney til. Eller hun kan by på nydelig, hjemmelaget suppe.

Lokalet er dekorert med retro møbler, personlig pynt og krims. Du velger selv en kopp fra skapet med det rare i og mens du venter på teen din kan du ta en kikk på lokal design av smykker og klær. Kanskje ta et kakestykke likevel…

Morsomt å se at turistene har besøkt cafeen og lagt ut sine kommentarer på Trip Advisor.

Herlige Tromsø!

, , ,

2 responses to “Tante Ingers Tehus”

  1. Igjenkjennbart, helt enig! Sånn er det! Fint med alle fine ting i Tromsøbyen! Et sted for bok og refleksjon:)

Leave a Reply

%d bloggers like this: