Vårens vakreste

Denne uka forbereder jeg meg til konserten «Vårens Vakreste» på Kulturhuset i Tromsø. Vi er fem vokalister som skal synge tre av våre favorittlåter med kammerorkester og band! OMG, det er så spennende og jeg er veldig glad for å være invitert med på dette. De andre som er med er ingen ringere enn Cristel Alsos, Susanna Wallumrød, Anneli Drecker og Maria H. Mittet — litt av en stjernegjeng! Jeg gleder meg og er superspent!

Jeg har vlagt meg disse tre låtene:

Bon Iver – Flume
Depeche Mode – Waiting for the night
Bob Dylan – Not Dark Yet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s