På tide å begynne…

…hvorfor ikke. Tenkte jeg skulle blogge litt om stort og smått fra min lille verden. Litt mamma-ting, litt musikk, litt mote og shopping, ting som engasjerer og opplevelser som inspirerer. Slik er mine dager som mamma, artist, kunstner, tviler, verdens-utforsker og reiseglad drømmer. Følg meg om du vil og kom gjerne med ideer, tilbakemeldinger og tanker du har. Ha en riktig fin dag!

Den nydelige maska er laget av Damselfrau (aka Magnhild Kennedy) i London. Hun har sydd denne spesielt til meg for å bruke på konserter. Den har fått navnet Arrakis og er laget av vintage blonder, paljetter og har de nydeligste detaljer.

Foto av Thomas Olsen, makeup av Maiken Bakken / Pudder.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s